Lukash Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam w moich skromnych progach roślinnego piekła dla owadów Moja przygoda z "owadożerami" zapoczątkowana została dokładnie rok temu. Wtedy też kupiłem 3 egzemplarze roślin a mianowicie D. Natalensis, D. Spatulata i jakąś kapturnicę, która potem i tak nie przypadła mi do gustu Swoją hodowlę powiększałem stopniowo a w czerwcu nawet powiększyłem dwukrotnie (nie mogłem powstrzymać się od zakupu pewnych roślin, same do koszyka mi wpadały) Tak wiec jestem z Wami moi drodzy i przedstawię Wam co nieco z moich "milusińskich" Łukash Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Robisz świetne zdjęcia . Weź udział w http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...c=16777&hl= , masz czas do 15 sierpnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Robisz świetne zdjęcia . Weź udział w http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...c=16777&hl= , masz czas do 15 sierpnia. niestety jeszcze nie mogę, bodajże 30 dni musi minąć od rejestracji w takim wypadku pokażę jeszcze inne fotki Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Ładne roślinki http://www.rosliny-owadozerne.pl/Listy-roslin-f13.html - pod tym linkiem znajdziesz miejsce w którym możesz umieścić swoją listę roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki Łukaszu Tłustosz smaży się całe lato na słońcu. Uwielbiam tę "sałatę" Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze, roślinki super, a takie fotki jeszcze lepiej to pokazują!!! Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Sansei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki Sansei. Zauważyłem, że sporo osób jest z mojego regionu. Tutaj dzisiejsze fotki: kwiaty D. Pulchella x Nitidula Jak je podzielę... Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Za mała doniczka dla muchołówki i słońca też jej brakuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Zauważyłem, że sporo osób jest z mojego regionu. A żebyś wiedział Witam kolege z białej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Trochę masz tych capensisów, istny trawnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Za mała doniczka dla muchołówki i słońca też jej brakuje Doniczka może i za mała ale nie będę jej ruszał a jeśli chodzi o słońce to ma jego pod dostatkiem. Myślę, że ok. 12 godz. bezpośrednio padających promieni słonecznych więc czy to mało? Zdecydowanie poprzednia muchołówka jaką posiadałem miała mniej słoneczka i rosła zdrowo Kon000r elo ;D Sttigg otóż to! Jeszcze wśród Cap. można znaleźć D. Natalensis bo też zdarzyło mi się posiać w tych samych pojemnikach. Ale faktem jest , że będę miał co robić przy nich a jeszcze sporo nasion czeka na siew... Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Korzystając ze słońca zrobiłem trochę fotek... Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) i jeszcze tu... Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Muchołówka bardzo ładna. To jakiś kultywar? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Natalio to BIG MOUTH Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi